Page content

Actie Pagina

Actie Pagina

Actie GRATIS kans op €50,- bonus.

 

Actie van de touroperators met discount en voordelen voor alle vroegboekers zijn weer begonnen. En wij kunnen natuurlijk niet achter blijven.
Daarom bovenop al deze acties nog een extra bonus van €50,- door ons aangeboden. Dit jaar gaat u ECHT voordelig op reis.
Boek dus voortaan u vakanties via onze website en maak kans op deze gratis bonus 

De allerbeste en slimste manier van boeken En er nog geld aan verdienen ook, dus grijp die kans…

 

De Actie Voorwaarden :

  • U heeft u vakantie via onze website geboekt bij een van onze touroperators.
  • Mail een copy van u boeking als bewijs naar ons toeinfo@easygatewaytravel.com )
  • Na ontvangst worden u gegevens geverifieerd na goedkeuring speel u gratis mee voor deze bonus.
  • Elke maand wordt er een winnaar bekend gemaakt op deze Actie Pagina.

 

 

 

Met onze manier van boeken geld verdienen

 

Hoe werkt het nu precies?

Stel een aantrekkelijke reclame campagne wordt gepromoot door een van onze de tour operators via de media. Als je dan gebruik wil maken van onze slimme boeking methode. Surf dan naar onze website www.easygatewaytravel.com (TIPmaak hier een bookmark van) En op de site zoeken naar deze vakantie actie van die tour operator. En vervolgens boek je deze vakantie. Mocht je de desbetreffende vakantie deal niet kunnen vinden (het is natuurlijk onmogelijk om alle deals op onze site te plaatsen) Dan kan je via “Onze tour operators Pagina” de gewenste tour operator selecteren. En daarna wordt je automatisch doorgelinkt. Op hun site zoek je naar jou gewenste vakantie deal en boek vervolgens deze vakantie. 

Waarom wij dit doen…

Als Easy Gateway Travel willen wij gewoon anders zijn dan de rest. Natuurlijk moeten wij ook inkomsten genereren om te kunnen overleven in deze maatschappij. De touroperators waarnaar wij  jullie doorlinken zorgen hiervoor. Het enigste wat jullie hoeven te doen zijn boekingen via onze site. En zo je kans op die bonus te pakken. Wij doen op onze beurt ons best om de leukste en aantrekkelijkste discount deals te vinden voor onze klanten en de leukste acties voor jullie  te bedenken.

Addertje onder het gras.

Nee, daar is geen addertje onder het gras. Het is onze manier om jullie te bedanken voor jullie vertrouwen en boekingen via onze site. En daarom willen we dat jullie als klanten ook meedelen in onze succes. En dus hiermee ook nog voordeliger op reis te kunnen kortom iedereen blij. Boek dus voortaan gewoon alles via ons of het nu om een ticket – weekendje uit- hotel – parking –vakantiehuis – stedentrip – zomervakantie – wintervakantie of verre reis gaat. Maakt er een gewoonte van en speel hierdoor gratis mee voor die bonus en nog veel meer komende acties.

Wat te verwachten aan komende acties

En voor jullie klanten wordt het alleen nog leuker want aan het einde van het seizoen gaan we de grote prijs onder jullie verloten n.l. een geheel gratis reis ter waarde van €500,- . Stel je voor, jij zit lekker ergens op een zonnig terras van een heerlijke cocktail te genieten terwijl wij met z’n allen hier zitten te verkleumen van de kou. Ja, dit kan realiteit worden als je via ons boekt want dan speel je automatisch al gratis mee hiervoor. En bedenk hoe vaker je boekt hoe meer kans je maakt, zo simpel als dat.

*Op deze pagina vindt je informatie en nieuws over actuele acties die bij ons lopen.

Phoenix WebsitePhoenix Website