Boeken via Easy Gateway Travel geef gewoon veel meer voordelen.

 

Waarom wij dit doen…

Als Easy Gateway Travel willen wij gewoon anders in de markt staan dan anderen. Natuurlijk moeten wij ook inkomsten genereren om te kunnen overleven in deze maatschappij. De touroperators waarnaar wij  jullie doorlinken zorgen hiervoor. Het enigste wat jullie hoeven te doen is via onze site te boeken En je kans op die bonus te pakken. Wij doen op onze beurt onze best om de leukste en aantrekkelijkste discount deals te vinden voor onze klanten maar helaas kunnen we niet alle deals tonen omdat dit gewoon te veel is. Wij als Easy Gateway Travel zeggen dan ook ons succes is jullie voordeel.

Addertje onder het gras.

Nee, daar is geen addertje onder het gras. Wij willen uit dankbaarheid voor jullie boekingen via onze site dat jullie als klanten meedelen in onze succes. En dus ook voordeliger op reis kunnen kortom iedereen blij. Boek dus voortaan gewoon alles via ons of het nu om een ticket – weekendje uit- hotel – parking –vakantiehuis – stedentrip – zomervakantie – wintervakantie of verre reis gaat. Maakt er een gewoonte van en speel hierdoor gratis mee voor die bonus en nog veel meer komende acties. Nieuw is dat deze bonus actie gewoon het hele jaar door blijf lopen dus iedere maand een nieuwe winnaar!

Wat te verwachten aan komende acties

Voor jullie trouwe klanten wordt het alleen nog leuker want aan het einde van het seizoen gaan we de grote prijs onder jullie verloten n.l. een geheel gratis reis ter waarde van €500,- . Stel je voor, jij zit lekker ergens op een zonnig terras van een heerlijke cocktail te genieten terwijl wij met z’n allen hier zitten te verkleumen van de kou. Ja, dit kan realiteit worden als je via ons boekt want dan speel je automatisch al gratis mee hiervoor. En bedenk hoe vaker je boekt hoe meer kans je maakt, zo simpel als dat.

Verder nog in de planning, het organiseren van een foto wedstrijd en het opzetten van een Forum. Waarin jullie je reisverhalen, foto’s, tips en ervaringen  met elkander kunnen delen. Maar dit voor een latere stadium uiteindelijke doel van dit alles is een leuke gemeenschap te vormen waarbij we elkander kunnen helpen en ervaringen kunnen uitwisselen.

 

Maak GRATIS kans op €50,- extra bonus.

 

De touroperators komen weer met hun discount en voordeel actie voor alle vroegboekers en wij kunnen natuurlijk niet achter blijven. Daarom bovenop al deze acties nog een extra bonus van €50,- door ons aangeboden. Dit jaar gaat u ECHT voordelig op reis.

Boek dus voortaan u vakanties via onze website en maak kans op deze gratis bonus. De allerbeste manier van boeken En er nog geld aan verdienen ook, grijp die kans….

 

 

De Actie Voorwaarden :

  • U heeft u vakantie via onze website geboekt bij een van onze touroperators.

  • Mail een copy van u boeking als bewijs naar ons toe (info@easygatewaytravel.com of easygatewaytravel@gmail.com)

  • Na ontvangst worden u gegevens geverifieerd na goedkeuring speel u gratis mee voor deze bonus.

  • Elke maand wordt een winnaar bekend gemaakt via onze Facebook Page.

 

 

*Op deze pagina vindt je informatie en nieuws over actuele acties die Easy Gateway Travel speciaal voor haar klanten organiseerd.